Brandhoutzaag / wipzaag Jansen SMA-700T, 700 mm zaagblad, Tractor, aftakas

Jansen VersandZoomansicht

€ 1.399,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

Ende Oktober


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (1): m
(1)

Verificatie van de authenticiteit van consumentenbeoordelingen

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op echtheid voordat deze wordt gepubliceerd, zodat de beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.
Gute Wippsäge 27 apr. 2018

Ich mache regelmäßig Holz und besitze schon einen Traktorspalter der Firma Jansen seit mehreren Jahren(der TS-25K ist übrigens sehr gut). Dann habe ich mich entschlossen diese zapfwellenbetriebene Wippsäge anzuschaffen. Durchzugsstark, sehr schnell, einfach zu bedienen. Top

Brandhoutzaag / wipzaag Jansen SMA-700T, 700 mm zaagblad, Tractor, aftakas
Ons nieuwste model op het gebied van de brandhoutzagen is de SMA-700T met aftakasaandrijving, driepuntsopname (vanaf cat. I) en een 700 mm zaagblad.

Met deze zaag, zaag je een boomstam in een fractie van een seconde. Door de zo goed als verliesvrije, directe riemaandrijving merk je nauwelijks hoe het zaagblad door de stam gaat.

De zaag wordt door de aftakas van uw tractor aangedreven (540 omw/min). Je moet minstens 15 paardenkracht beschikbaar hebben.

De wip kan aan de linker kant verbreedt worden zodat er indien nodig een groter oppervlak voor het hout ontstaat; een verbreding van ca. 20 cm is bij de levering inbegrepen.

Aan de rechter kant heeft de wip een aanslag zodat u het hout ook op exacte maten kan zagen. De aanslag bestaat uit een massieve vlakke stalen eindaanslag en is ontzettend stabiel. Bij veel wipzagen wordt een dun blik- of kunststof-eindaanslag gebruikt, die niet erg lang goed blijft en snel verbuigt of breekt. Met de stop kan er tot max. 56 cm gezaagd worden.

De hamerslaglak is erg invloedbestendig en ongevoelig. De diameter van het te zagen hout kan maximaal 270 mm en moet minstens 25 mm zijn. Om veilig te kunnen werken en opsluiten van het zaaggoed beschikt de zaag over een grijptang waarmee u het hout naar het zaagblad kan voeren.

Een ander onderscheid met veel concurrerende producten is dat onze zagen aan alle geldige voorschriften voldoen en door de EG-typekeuring zijn gekomen.

Aarzel niet om onze producten met die van onze concurrenten te vergelijken! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u zo snel niks vergelijkbaars vindt. Wij hebben deze machines niet alleen zelf ontwikkeld, maar bieden hiervoor ook een aangepaste en competente service (vak garage), en de bijbehorende reserveonderdelen aan. Elk reserveonderdeel hebben wij over het algemeen op voorraad. Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Wij hebben zo goed als elk product ten alle tijden in onze showroom opgebouwd. U bent van harte welkom deze te komen testen. Wij verzoeken u vriendelijk van tevoren een afspraak te maken.

Technische gegevens:
 • Aftakasaandrijving (aftakas bij levering inbegrepen)
 • Vermogen tractor: min. 15 PK
 • Toerental aftakas: max. 540 omw/min.
 • Aandrijving zaagblad: riemaandrijving
 • Toerental zaagblad: max. 1440 omw/min.
 • Diameter zaagblad: 700 mm, van gehard staal
 • Diameter zaagblad, opname: 30 mm, tandafstand: 32 mm
 • Dikte zaagblad: 3,2 mm
 • Gewicht: 136 kg
 • Afmetingen: 109x85x110 cm (LxBxH)
 • Gewicht bij verzenden: 156 kg

Algemene info:

De machine wordt zorgvuldig verpakt en in een houten kist geleverd. Voor de eindmontage zou u ca. 30 minuten in moeten plannen. Mocht u hulp nodig hebben stellen wij onze service ook graag telefonisch ter beschikking.

Controlecijfer: 1030648470

D E C G
 
Laatst bekeken