Bladzuiger Jansen LS-100, 6,5 PK benzine, vervoerbaar, afvalzuiger, zuigslang

Jansen VersandZoomansicht

€ 1.049,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

Mitte April


Verzendingskosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
Beoordeling (3): m
(3)

perfekt 5 okt. 2019

Absolut perfektes Gerät und absolut perfekter Service. Sehr schnelle Lieferung und sehr sehr guter Kundenservice. Nur zu empfehlen...

sehr empfehlenswert 2 dec. 2017

Ich habe den Laubsauger ausführlich auf einer Wiese mit sehr dicker, nasser Laubschicht testen können und bin sehr zufrieden. Die Saugleistung ist hervorragend, der Sauger ist trotz nassem Laubes nie verstopft und durch die großen Räder mit eigenem Antrieb ist der Laubsauger leicht zu handhaben.
Etwas verbesserungsbedürftig ist der Fangsack. Die Entleerung ist etwas umständlich. Dazu muss hinten ein Reißverschluss geöffnet werden, jedoch klappt der geöffnete Teil immer wieder beim Entleeren herunter und behindert die Arbeiten. Generell würde ich mir für den Fangsack eine pfiffigere Lösung wünschen. Das trübt aber meine positive Gesamteinschätzung des Laubsauers nicht.

Leistungsstark... 2 feb. 2016

Endlich kann ich den Besen und Harke stehen lassen. :))
Bin Super zufrieden selbst meine Frau kann damit umgehen weil der E-Starter einfach klasse ist ..

Bladzuiger Jansen LS-100, 6,5 PK benzine, vervoerbaar, afvalzuiger, zuigslang
De Jansen LS-100 is zelfrijdend met wielaandrijving en laat zich met zijn 63 kg makkelijk gebruiken. De robuuste 6,5 PK OHV motor kan naar keuze met repeteer- of elektrostarter (220V) gestart worden. Bij het gebruik van de elektrostarter wordt de bladzuiger met een verlengsnoer aan een regulier stopcontact aangesloten. Een druk op de startknop is voldoende en de motor draait!

Waarom we dit startsysteem gekozen hebben?

Er is geen startsysteem dat eenvoudiger is en minder onderhoudswerkzaamheden nodig heeft. U kent vast en zeker het probleem: Na een langere stilstand wilt u de machine via de elektrostarter starten, echter springt deze niet aan aangezien de accu alweer leeg is. Daar helpt zelfs de beste elektrostarter niet. Om dit probleem te vermeiden, hebben wij voor een 220V variant gekozen, dit werkt namelijk altijd! Mocht u echter niet in de buurt van een stopcontact zijn, kunt u de bladzuiger altijd met de repeteerstarter starten.

De krachtige motor, wielaandrijving, de 73 cm werkbreedte, centrale hoogteverstelling en de grote opvangzak incl. zuigslang maken deze bladzuiger tot een perfect gereedschap!

Aarzel niet om onze producten met die van onze concurrenten te vergelijken! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u zo snel niks vergelijkbaars vindt. Wij hebben deze machines niet alleen zelf ontwikkeld, maar bieden hiervoor ook een aangepaste en competente service (vak garage), en de bijbehorende reserveonderdelen aan. Elk reserveonderdeel hebben wij over het algemeen op voorraad. Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Wij hebben zo goed als elk product ten alle tijden in onze tentoonstellingshal opgebouwd. U bent van harte welkom om deze te komen testen!

Technische gegevens:
 • Werkbreedte: 73 cm
 • Startsysteem: repeteer- en elektrostarter (220V)
 • Accessoires: opvangzak
 • Volume opvangzak: 240 l
 • Snelheid: 2 km/h met wielaandrijving, zonder aandrijving ook sneller
 • Motor: 6,5 PK, 4 tact OHV benzinemotor
 • Brandstof: normaal loodvrij
 • Tankinhoud: 3,6 l
 • Verbruik: ca. 1,2 l / h
 • Gewicht: 63 kg zonder vloeistoffen
 • Geluidsniveau: ca. 108 dB(A)
 • Afmetingen: 158x76x102 cm (LxBxH)
 • Hoeveelheid motorolie: ca. 1 l (10W40 of 15W40)

Algemene info:

De machine wordt zorgvuldig verpakt en in een stabiele kartonnen doos geleverd. Voor de eindmontage zou u ca. 1 uur in moeten plannen. Het opbouwen is relatief eenvoudig. Bij de levering is een Duitse en Engelse gebruiksaanwijzing inbegrepen. Voor de eerste ingebruikname heeft u ca. 1 liter motorolie nodig. Hier raden wij een universele olie aan (10W40 of 15W40).

Controlecijfer: 1024279367

D E C G
 
Laatst bekeken