Tractor grondboor Jansen TBG-100 incl. cardanas, cat. 1+2

Jansen VersandZoomansicht

€ 749,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (4): m
(4)

Verificatie van de authenticiteit van consumentenbeoordelingen

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op echtheid voordat deze wordt gepubliceerd, zodat de beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.
Tolle Maschine 21 feb. 2020

Der Erdbohrer arbeitet sehr gut und man kann punktgenau ein Loch setzen. Das ist die zweite
Maschine, die ich bei Jansen gekauft habe. Wie immer, sehr nett und höflich, hilfsbereit und gute Beratung.

taugt was 12 jul. 2016

Der taugt was.

gut 30 aug. 2012

robustes teil! für das geld sehr gut!

Guter Service, guter Artikel! 26 jun. 2012

Sehr gute Beratung und schnelle Lieferung. Auch der Bohrer ist gut und stabil. Hatten ihn nun fast 2 komplette Tage im Einsatz und ich muss sagen, dass wir sehr zufrieden sind. Empfehlenswert!

Tractor grondboor Jansen TBG-100 incl. cardanas, cat. 1+2
Onze tractor grondboor Jansen TBG-100 wordt in de driepunts-ophanging (cat. 1 of 2) van uw tractor gemonteerd. De rotatiesnelheid van de aftakas moet minimaal 540 omw./min. zijn.

De grondboren worden conform onze richtlijnen gefabriceerd en ondergaan een strenge kwaliteitscontrole. Wij hebben deze modellen inmiddels al jaren met succes in ons assortiment en hebben zich al honderden keren bewezen. In tegenstelling tot veel goedkope varianten, verrichten onze boormachines door middel van hun stabiele bouw ook aan tractoren met een hoger vermogen betrouwbaar hun diensten. Onze boormachines hebben een speciaal versterkt versnellingsmechanisme. Vaak lijken de grondboren erg op elkaar, maar zodra je er beter naar kijkt zijn duidelijke kwaliteits- en stabiliteitsverschillen te zien.

U kunt de tractor grondboor op de 3-punts hefinrichting van de categorie 1 of 2 monteren. Deze grondboor bezit een veiligheidssysteem waardoor de versnellingsmechaniek, aandrijfas en tractor geen schaden op kunnen lopen. Uw tractor moet een vermogen van minstens 15 PK hebben.

Bij de levering inbegrepen is een instelbare aftakas / cardanas met beschermkap. De afgebeelde boor is niet bij de levering inbegrepen en moet apart besteld worden.

De boren hebben altijd een lengte van 1,25 m en zijn in de volgende diameters te bestellen: 150 mm, 225 mm, 300 mm en 350 mm.

Wij spreken ook graag telefonisch een aantrekkelijk aanbod af voor de tractor grondboor incl. de benodigde boren.

De boorpunten zijn bij onze boren af te schroeven en kunnen makkelijk vervangen worden. Hetzelfde geldt voor de messen.

Onze tractor grondboren zijn universeel inzetbaar en zijn erg geschikt voor de tuin- en land- en landschapsbouw, het plaatsen van omheiningen, drainage en beplanten. Deze machines kunnen in ontzettend veel gebieden worden toegepast.

Aarzel niet om onze producten met die van onze concurrenten te vergelijken! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u zo snel niks vergelijkbaars vindt. Wij hebben deze machines niet alleen zelf ontwikkeld, maar bieden hiervoor ook een aangepaste en competente service (vak garage), en de bijbehorende reserveonderdelen aan. Elk reserveonderdeel hebben wij over het algemeen op voorraad. Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Wij hebben zo goed als elk product ten alle tijden in onze showroom opgebouwd. U bent van harte welkom om deze te komen testen!

Technische gegevens:
  • Rotatiesnelheid aftakas: 540 U/Min.
  • Vermogen tractor: min. 15 PS
  • Gewicht: ca. 70 kg
  • Incl. aftakas
  • aftakas zekering: veiligheid bout
  • speciaal versterkt versnellingsmechanisme
  • Vertraging versnellingsmechanisme 1:3
  • 4 boorgrootten leverbaar
  • Koppelmogelijkheid in 3-punts hefinrichting cat. 1 of 2
  • Erg robuuste uitvoering

Algemene info:

Het versnellingsmechanisme moet voor gebruik met 1,9 liter olie (80W90) gevuld worden. Een gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd. De boren zijn niet bij de levering inbegrepen!

Controlecijfer: 1010122882

D E C G
 
Laatst bekeken