Sneeuwfrees voor motorische werktuigendrager Jansen MGT-270

Jansen VersandZoomansicht

€ 449,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (2): m
(2)

Verificatie van de authenticiteit van consumentenbeoordelingen

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op echtheid voordat deze wordt gepubliceerd, zodat de beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.
Toll 20 feb. 2019

Mein Mann und ich sind begeistert. Die Investition von 350€ hat sich mehr als gelohnt, gerade in diesem Winter ist die Arbeitserleichterung nicht in Worte zu fassen.

gute Teil 31 jan. 2019

ich bin sehr zufriden mit mein bestelung

Sneeuwfrees voor motorische werktuigendrager Jansen MGT-270
Dit is een passende sneeuwfrees voor onze motorische werktuigendrager Jansen MGT-270.

Ideaal voor privéwerkzaamheden of commerciële doeleinden; met deze sneeuwfrees is elk oppervlak snel sneeuwvrij! Deze sneeuwfrees kenmerkt zich door de werkbreedte van 72 cm en de eenvoudige bediening in combinatie met onze motorische werktuigendrager MGT-270 en is optimaal voor werkzaamheden tijdens de winter!

De krachtige slak in de opvangbak verkleint de sneeuw voordat deze door het uitwerpkanaal geleidt wordt. Ook vastgereden sneeuw is voor de frees geen probleem. Door het 190° draaibare (door middel van een hendel), en 70° kantelbare uitwerpkanaal kan de richting en afstand van de uitworp eenvoudig bepaald worden. Het geschoven sneeuw kan traploos ofwel direct naast de frees of tot een afstand van ca. 10 meter uitgeworpen worden.

De sneeuwfrees is met eenvoudige handelingen aan de motorische werktuigendrager Jansen MGT-270 te bevestigen en is meteen klaar voor gebruik.

Technische gegevens:
  • Aandrijving: motorische werktuigendrager MGT-270
  • Krachtoverdracht: aftakas
  • Gewicht: ca. 50 kg
  • Werkbreedte: 72 cm
  • Diameter slak: 30 cm
  • Sneeuwhoogte: max. 50 cm
  • Afmetingen bij verzenden: 75x57x58 cm (LxBxH)

Controlecijfer: 1025510854

D E C G
 
Laatst bekeken