Driepuntsbak Jansen DPS-800 hydraulische grondbak, shovel container

Jansen VersandZoomansicht

€ 1.599,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (1): m
(1)

Heckschaufel für jeden Einsatz 26 apr. 2018

Ich habe die Heckschaufel gekauft, da meine alte Mulde von Saphir leider den Geist aufgegeben hat. Ich wollte aber nicht mehr so viel Geld ausgeben und da bin ich auf die Firma Jansen aufmerksam geworden.
Die Mulde von Jansen steht der von Saphir in nichts nach. Ich benutze Sie seit 5 Monaten täglich auf unserem Pferdehof. zwar sind die Seiten nicht abnehmbar wie gewohnt, aber platzmäßig leistet sie beste Arbeit in allen Bereichen.
Herzlichen Dank nochmal für den schnellen Ersatz des defekten Hydraulikschlauches. Guter Service und nette Mitarbeiter. Liebe Grüße aus dem Sauerland

Driepuntsbak Jansen DPS-800 hydraulische grondbak, shovel container
Hier bieden wij onze hydraulische driepuntsbak Jansen DPS-800 incl. hydraulische slangen en -aansluitingen aan.

De bak heeft een capaciteit van ca. 800 liter. Daardoor is deze hydraulische grondbak perfect voor het laden en vervoeren van zand, aarde, kiezel, hout, kuilvoer, en veel meer.

Voor het hydraulische kantelmechanisme heeft u een dubbelwerkende besturingsschakeling op uw tractor nodig. Het laden en kiepen kunt u eenvoudig vanuit de tractor besturen. De kiepbak wordt aan de achterkant van uw tractor aan de driepuntsophanging (cat.II) gemonteerd. Door de vlakke bak is het optillen en vervoeren van bijvoorbeeld kiezel, zand, aarde of kuilvoer bijzonder makkelijk. Met een speciale hoek is de bak in de winter ook erg geschikt voor het ruimen van sneeuw!

Een versterkte bodem verbetert de slijtvastheid en door het centrale draaipunt, is er geen sprake van abrupt kiepen en ook de hydraulische cilinder wordt niet overbelast.

Aarzel niet om onze producten met die van onze concurrenten te vergelijken! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u zo snel niks vergelijkbaars vindt. Wij hebben deze machines niet alleen zelf ontwikkeld, maar bieden hiervoor ook een aangepaste en competente service (vak garage), en de bijbehorende reserveonderdelen aan. Elk reserveonderdeel hebben wij over het algemeen op voorraad. Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Wij hebben zo goed als elk product ten alle tijden in onze tentoonstellingshal opgebouwd. U bent van harte welkom om deze te komen testen! Wij verzoeken u vriendelijk van tevoren een afspraak te maken!

Technische gegevens:
  • Capaciteit kiepbak: ca. 800 liter
  • Afmetingen kiepbak: ca. 1500x750x700 mm
  • Afmetingen: 1500x1140x880 mm
  • Hydraulische aansluiting: 1x dubbelwerkend
  • Laden en kiepen vanuit tractor
  • Opname: cat. II
  • Afmetingen bij verzenden: 1550x1100x740 mm
  • Gewicht: ca. 210 kg

Algemene info:

De kiepbak wordt zorgvuldig verpakt en in een stalen frame geleverd. Voor de eindmontage zou u ca. 0.5 uur in moeten plannen. Bij vragen of problemen stellen wij onze service ook graag telefonisch ter beschikking.

Controlecijfer: 1031318374

D E C G
 
Laatst bekeken