Tractor grondboor Jansen TBG-300, robuuste, krachtige, veelzijdige

Jansen VersandZoomansicht

€ 1.499,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (1): m
(1)

Alles TOP, von Bestellung über Lieferung bis Ausführung! 2 okt. 2020

Sehr schnelle Lieferung nach Österreich, Ausführung äusserst robust und qualitativ hochwertig. Habe die Bohrer DM200 und DM450 dazubestellt, auch die machen einen sehr hochwertigen Eindruck. Sehr empfehlenswert!

Tractor grondboor Jansen TBG-300, robuuste, krachtige, veelzijdige
Onze nieuwste tractor-grondboor Jansen TBG-300 is de robuuste uit ons assortiment en wordt aan de 3-punts ophanging (cat. 2) van uw tractor of landbouwvoertuig bevestigd. Dankzij de zeer robuuste tandwielkast en de dikke uitvoering (8 mm) van de afzonderlijke boorsegmenten is het ook mogelijk om in steenachtige bodem te boren!

De grondboren worden volgens onze specificaties in Europa gemaakt en ondergaan een strenge kwaliteitscontrole. Wij verkopen deze machines al enkele jaren zeer succesvol en ze hebben zich tot nu toe honderden keren bewezen. In tegenstelling tot vele 'goedkope' grondboren verrichten onze grondboren vanwege hun stevige constructie ook aan tractoren met veel vermogen betrouwbaar hun dienst. Onze boren beschikken over een speciaal versterkte tandwielkast. De meeste grondboren zien er vrijwel gelijk uit, maar bij nadere beschouwing zijn er duidelijke verschillen in kwaliteit en stabiliteit zichtbaar.

U kunt de tractor-grondboor aan ophangingen van categorie 2 bevestigen. Hij beschikt over een veiligheidssysteem zodat de tandwielkast, de aandrijfas en de tractor niet beschadigd kunnen worden. Uw tractor dient een vermogen van minstens 30 pk te hebben (afhankelijk van de boordiameter ook meer).

Er wordt eveneens een instelbare aftakas / aandrijfas met beschermkap meegeleverd. De snelheid van de aftakas moet 540 omw/min bedragen.

Als optie zijn de volgende boren leverbaar: 150 mm, 200 mm, 300 mm 450 mm, 500 mm en 600 mm.

De boren hebben een lengte van ca. 1,10 m.

De messen van onze boren kunnen er in principe worden afgeschroefd en kunnen gemakkelijk worden verwisseld. De boorpunt is aangelast.

Onze tractor-grondboren zijn universeel inzetbaar en worden veel gebruikt in de land- en tuinbouw, bij het plaatsen van omheiningen, in de bosbouw, bij het aanleggen van drainage en voor het maken van plantgaten. Het toepassingsgebied van deze machines is zeer groot.

Vergelijk onze producten gerust met concurrerende producten! U zult zo snel niet iets vergelijkbaars vinden. We hebben deze machines niet alleen zelf ontwikkeld, we leveren hiervoor ook een competente service (werkplaats) en de bijbehorende reserveonderdelen aan. We hebben meestal elk onderdeel op voorraad. Ook bij vragen of problemen staan wij u graag telefonisch en persoonlijk te woord. Bij ons spreekt u met deskundige mensen en niet met 'call-center-agents'!

We hebben bijna al onze artikelen bedrijfsklaar tentoongesteld in een grote hal. U bent van harte welkom om ze te testen! U dient dan wel even van tevoren een afspraak te maken.

Technische gegevens:
 • Toerental aftakas: 540 omw/min.
 • Vermogen tractor: min. 30 pk (afhankelijk van de boordiameter ook meer)
 • Gewicht: 130 kg
 • Incl. aftakas
 • Beveiliging tegen overbelasting: breekbout
 • Extra verstevigde tandwielkast
 • Vertraging tandwielkast 1:3
 • Bevestiging aan 3-punts ophanging cat. 2
 • Zeer robuuste uitvoering
 • Europese productie
 • Gewicht met verpakking: 130 kg
 • Afmetingen verpakking: 215x80x53 cm (LxBxH)

Opmerking:

De tandwielkast van de grondboor moet voor de ingebruikname nog worden gevuld met 1,9 liter olie (80W90).

Controlecijfer: 1034999238

D E C G
 
Laatst bekeken