Tractor grondboor Jansen TBG-200 incl. cardanas, cat. 1+2

Jansen VersandZoomansicht

€ 619,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

direct beschikbaar


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (1): m

besser wie erwartet 11 apr. 2019

bin im Internet auf den TBG200 von Jansen aufmerksam geworden. Sehr solide Ausführung, Ideal für unsere Pferdewiesen neue Pfähle zu setzen.

Tractor grondboor Jansen TBG-200 incl. cardanas, cat. 1+2
Onze tractor grondboor Jansen TBG-200 wordt in de driepunts-ophanging (cat. 1 of 2) van uw tractor gemonteerd. De rotatiesnelheid van de aftakas moet minimaal 540 omw./min. zijn.

De grondboren worden conform onze richtlijnen gefabriceerd en ondergaan een strenge kwaliteitscontrole. Wij hebben deze modellen inmiddels al jaren met succes in ons assortiment en hebben zich al honderden keren bewezen. In tegenstelling tot veel goedkope varianten, verrichten onze boormachines door middel van hun stabiele bouw ook aan tractoren met een hoger vermogen betrouwbaar hun diensten. Onze boormachines hebben een speciaal versterkt versnellingsmechanisme. Vaak lijken de grondboren erg op elkaar, maar zodra je er beter naar kijkt zijn duidelijke kwaliteits- en stabiliteitsverschillen te zien.

U kunt de tractor grondboor op de 3-punts hefinrichting van de categorie 1 of 2 monteren. Deze grondboor bezit een veiligheidssysteem waardoor de versnellingsmechaniek, aandrijfas en tractor geen schaden op kunnen lopen. Uw tractor moet een vermogen van minstens 15 PK hebben.

Bij de levering inbegrepen is een instelbare aftakas / cardanas met beschermkap. De afgebeelde boor is niet bij de levering inbegrepen en moet apart besteld worden.

De boren hebben altijd een lengte van 1,25 m en zijn in de volgende diameters te bestellen: 150 mm, 225 mm, 300 mm, 350 mm en 600 mm.

Wij spreken ook graag telefonisch een aantrekkelijk aanbod af voor de tractor grondboor incl. de benodigde boren.

De boorpunten zijn bij onze boren af te schroeven en kunnen makkelijk vervangen worden. Hetzelfde geldt voor de messen.

Onze tractor grondboren zijn universeel inzetbaar en zijn erg geschikt voor de tuin- en land- en landschapsbouw, het plaatsen van omheiningen, drainage en beplanten. Deze machines kunnen in ontzettend veel gebieden worden toegepast.

Aarzel niet om onze producten met die van onze concurrenten te vergelijken! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u zo snel niks vergelijkbaars vindt. Wij hebben deze machines niet alleen zelf ontwikkeld, maar bieden hiervoor ook een aangepaste en competente service (vak garage), en de bijbehorende reserveonderdelen aan. Elk reserveonderdeel hebben wij over het algemeen op voorraad. Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Wij hebben zo goed als elk product ten alle tijden in onze showroom opgebouwd. U bent van harte welkom om deze te komen testen!

Technische gegevens:
  • Rotatiesnelheid aftakas: 540 U/Min.
  • Vermogen tractor: min. 15 PS
  • Gewicht: ca. 80 kg
  • Incl. aftakas
  • aftakas zekering: veiligheid bout
  • speciaal versterkt versnellingsmechanisme
  • Vertraging versnellingsmechanisme 1:3
  • 5 boorgrootten leverbaar
  • Koppelmogelijkheid in 3-punts hefinrichting cat. 1 of 2
  • Erg robuuste uitvoering

Algemene info:

Het versnellingsmechanisme moet voor gebruik met 1,9 liter olie gevuld worden. Een gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd. De boren zijn niet bij de levering inbegrepen!

Controlecijfer: 1031356687

D E C G
 
Laatst bekeken