Houtklover Jansen HS-20DS63E elektro, 20 t, 60 cm, dubbelwerkende kloofmachine

Jansen VersandZoomansicht

€ 1.699,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

Mitte Oktober


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (3): m
(3)

Verificatie van de authenticiteit van consumentenbeoordelingen

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op echtheid voordat deze wordt gepubliceerd, zodat de beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.
Starker Spalter 31 jul. 2022

Nachdem ich ca. 10 Rm Eiche, teilweise 10 Jahre gelagert und zum teil sehr astig, gespalten habe, bin ich von diesem Spalter begeistert. Auch der freundliche und kompetente Telefonservice sowie das Nachliefern von Kleinteilen lief hervorragend.

gute Beratung und schneller Service 30 apr. 2018

Gute und ausführliche Beratung vor Ort. Der Kollege nimmt sich Zeit, auch ein Probespalten war vor Ort möglich. Haben den Spalter direkt mitgenommen. Aufbau zu Hause war mit zwei Mann kein großes Problem. Schneller und starker Elektro-Holzspalter. Solide Technik und einfach in der Handhabung.

WOW..!! 30 apr. 2018

Das ist mein zweiter Spalter von der Firma Jansen. Er ist Leitungsstark und schnell ..!!!

Houtklover Jansen HS-20DS63E elektro, 20 t, 60 cm, dubbelwerkende kloofmachine
De Jansen HS-20DS63 kloofmachine is speciaal naar onze specificaties vervaardigd en is een kleine revolutie onder de kloofmachines. Omdat deze machine in beide richtingen klooft (zowel in de voorwaartse als in de achterwaartse beweging) gaat het twee keer zo snel! Er is geen lege terugloop meer waardoor het brandstofverbruik veel effectiever is! Hij heeft een splijtdruk van 20 ton in de voorwaartse beweging ( 17 in de terugloop ) en een sterke 2,2 kW elektromotor.

De splijtdruk wordt bij onze kloofmachines rechtstreeks op de bijl gemeten, waardoor deze informatie ook daadwerkelijk overeenkomt met de druk die wordt uitgeoefend. Bij veel andere aanbieders worden hier onrealistische waarden aangegeven, waardoor dit in de praktijk nooit gerealiseerd kan worden.

Door zijn liggende ontwerp, bevindt zich het hout altijd op werkhoogte. Het hydraulische systeem is erg snel. Een volledige voorwaartse beweging duurt slechts 7 seconden.

Deze kloofmachine zal gegarandeerd elk stuk hout kloven, en voor geen enkele boomstam terugdeinzen. De kloofmachine kan boomstammen met een lengte van tot wel 60 cm zonder problemen kloven. De machine is erg makkelijk te bedienen. Door de elektromotor is het werken in woonwijken ook geen enkel probleem. Met behulp van een dissel en een aanhangerkoppeling kan de machine makkelijk naar de gewenste locatie verplaatst worden. De kloofmachine is echter niet op de openbare weg toegelaten zodra deze achter een personenauto wordt vervoerd. Aangezien de machine een breedte heeft van slechts 102 cm, zou deze ook op een aanhangwagen vervoerd kunnen worden.

Wij leveren u naast de kloofmachine met een ingebouwde kloofbijl ook nog een gratis kloofkruis. Deze kan gemakkelijk over de bijl geschoven worden. De lengte van de kloofbijl is ca. 20 cm en de hoogte ca. 15 cm.

Wij hebben dit model inmiddels al jaren in ons assortiment, en heeft zich al honderden keren bewezen. Deze kloofmachine zal bij geen enkel stuk hout de handdoek in de ring gooien; tot dusver heeft ook nog geen enkele klant een stuk hout kunnen aanleveren wat deze machine niet kon kloven.

Aarzel niet om onze producten met die van onze concurrenten te vergelijken! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u zo snel niks vergelijkbaars vindt.

Wij hebben deze machines niet alleen zelf ontwikkeld, maar bieden hiervoor ook een aangepaste en competente service (vak garage), en de bijbehorende reserveonderdelen aan. Elk reserveonderdeel hebben wij over het algemeen op voorraad.

Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Wij hebben elk artikel ten alle tijden in onze showroom opgebouwd. U bent van harte welkom deze te komen testen!

Technische gegevens:
 • 400V elektromotor, 2,2 kW, (16 A)
 • Gewicht: ca. 209 kg zonder vloeistoffen
 • max. klooflengte: 60 cm
 • Cilindersnelheid bij één beweging: ca. 7 sec.
 • Kloofdruk: 20/17 ton (gemeten waarde)
 • Kloofbijl, lengte ca. 20 cm (bij levering inbegrepen)
 • Afmetingen verpakking: 120x80x55 cm (LxBxH)
 • Hydrauliekolie: ca. 10 l (HLP46)
 • Opbrengst hydrauliekpomp: 38,6 l / minuut
 • Hydraulische druk: 240 bar
 • Banden: 10 inch
 • Afmetingen: 228x102x100 cm (LxBxH)
 • Werkhoogte t.b.v. te kloven hout: 65 cm

Algemene info:

De machine wordt zorgvuldig verpakt en in een houten krat geleverd. Voor de eindmontage zou u ca. 3-4 uur in moeten plannen. Uiteraard wordt er een Duitse en Engelse Handleiding meegeleverd. Het opbouwen is relatief eenvoudig en kan ook door iemand gedaan worden die hier geen ervaring mee heeft. Mocht u toch nog hulp nodig hebben, stellen wij onze service graag ter beschikking. Voor de eerste ingebruikname van de machine heeft u ca. 10 liter hydrauliekolie nodig om deze volledig te vullen. Wij raden de HLP46 aan, deze is overal verkrijgbaar.

Controlecijfer: 1019240438

D E C G
 
Laatst bekeken