Klepelmaaier Jansen EFGC-145 cm, mulchmaaier, maaiwerk

Jansen VersandZoomansicht

€ 1.749,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

Mitte November


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (3): m
(3)

Funktion gut, Verarbeitung eher schlecht 29 jul. 2021

Die Funktionsweise des Mulchers ist gut, traut sich auch an höher stehendes Gewächs wie Brennessel ran, mit Geduld. Doch fällt es mir schwer zu glauben, dass ich ein neu hergestelltes Gerät kaufte. Leider fehlt hier die Funktion für Fotos. Teile sehen verrostet aus mit dünner Lackschicht überstrichen.

alles SUPER 30 mrt. 2017

Top Beratung
Top Service
Top Lieferung

echt zu empfehlen...

Sehr guter Mulcher, bester Service! 29 mei 2016

Der Mulcher arbeitet einwandfrei und sehr zufriedenstellend. Die Verarbeitung macht einen sehr guten Eindruck.
Besonders beeindruckend ist aber der Service: Gute Erreichbarkeit, kompetente Beratung n9icht nur vor, sondern auch nach dem Kauf und unkomplizierte Bearbeitung im Garantiefall!
Ich bin sehr zufrieden und kann diesen Mulcher und diese Firma sehr empfehlen!

Klepelmaaier Jansen EFGC-145 cm, mulchmaaier, maaiwerk
In de video is de grotere versie (de EFGC-220) te zien, afgezien van de grootte zijn ze identiek.


De mulchmaaier EFGC-145 kenmerkt zich door zijn bijzonder robuuste constructie. Deze klepelmaaier heeft een speciaal geharde haakse overbrenging en is optimaal als mulchmaaier, tractormaaier, enz. inzetbaar. Helaas zijn er inmiddels veel goedkope imitaties van de EFGC-145 die een aanzienlijk lagere kwaliteit hebben. Wij leveren uitsluitend de zware uitvoering van deze klepelmaaier.

Het maaiwerk heeft een maaibreedte van 142 cm en wordt via de bij de levering inbegrepen aftakas aangedreven.

Deze klepelmaaier heeft de zwaarste transmissie van zijn soort ingebouwd. In tegenstelling tot de maaiers die met lichte Y-messen zijn gebouwd, heeft deze klepelmaaier dankzij de hoge vliegwielmassa, die door de zware hamermessen en as ontstaat, de beste prestatiekarakteristieken. De 24 speciaal geharde, 0,8 kg zware hamermessen, die in 4 rijen om de aandrijfas zijn gepositioneerd, versnipperen het hakselmateriaal tot een minimum. Ook hoog gras, bos- of stroachtig hakselgoed zijn met deze maaier geen enkel probleem!

De dubbele spiraalrotor zorgt met de gelijkmatige rotorbelasting voor een bijzonder rustige loop en lange houdbaarheid hoewel het veel minder kracht kost. Ook hoog gras, bos- of stroachtig hakselgoed zijn met deze maaier geen probleem!


Bovendien is de mulchmaaier met een erg zware nalooprol en een vrijloopaandrijving uitgerust.

De snijhoogte kan via de zijdelings gemonteerde glijstang ingesteld worden. Pendelend opgehangen, verzinkte lamellen aan de voorkant van het maaiwerk verhinderen het ontsnappen van stenen enz.

Het maaiwerk wordt in de driepuntsophanging van uw tractor gehangen; hij is voor cat. I ontworpen, kan echter ook met de meegeleverde adapter hulzen aan een cat. II bevestigd worden.

De openbare achterklep vereenvoudigt te toegang naar de spiraalrotor. Als de achterklep omhoog staat, zijn eventueele werkzaamheden of het vervangen van de hamerklepels handig uit te voeren. Naar de duitse veiligheidsinstructie is het niet toegestaan om met geopende achterklep te maaien. Met gesloten achterklep voorkomt u het achterwaartse uitgooien van steenen en ander dingen.

Het trekkende voertuig moet minstens een vermogen van 20-30 PK hebben.

Aarzel niet onze producten met die van onze concurrenten te vergelijken! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u zo snel niks vergelijkbaars vindt. Wij bieden u voor al onze producten de bijbehorende reserveonderdelen, en een aangepaste competente service (vak garage) aan. Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Wij hebben zo goed als elk product ten alle tijden in onze showroom opgebouwd. U bent van harte welkom deze te komen testen. Wij verzoeken u echter van tevoren een afspraak te maken.

Technische gegevens:
 • Lengte: 1570 mm
 • Maaibreedte: 1420 mm
 • Gewicht: ca. 300 kg
 • Aftakas: bij levering inbegrepen
 • Omw/min.: 540
 • Aandrijving: 3 getande riemen 17X991 LI
 • Materiaaldikte: 6 mm (Binnenkant 4 mm)
 • Verpakking: houten kist
 • Afmetingen bij verzenden: 165x80x86 cm (L x B x H)
 • Opname: driepuntsophanging cat. I & II
 • Vermogen trekkend voertuig: min. 20-30 PK

Algemene info:

De machine wordt zorgvuldig verpakt en in onderdelen in een houten kist geleverd. Voor de eindmontage moet u ca. 2 uur inplannen. Bij de levering wordt een Duitse en Engelse bouw- en gebruiksaanwijzing meegeleverd. Het opbouwen zou normaal gesproken geen problemen op moeten leveren, wij raden echter wel aan de montage met z’n tweeën uit te voeren. Mocht u toch hulp nodig hebben, stellen wij onze service graag telefonisch ter beschikking. De transmissie wordt zonder vloeistoffen geleverd en moet voor de eerste ingebruikname met olie (ca. 1 liter 80W90) gevuld worden.

Controlecijfer: 1021907447

D E C G
 
Laatst bekeken