Klepelmaaier Jansen VMA-240 cm met hydr. zijdelingse verschuiving, mulchmaaier

Jansen VersandZoomansicht

€ 3.949,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (1): m
(1)

Gutes Gerät 11 apr. 2019

habe den 240iger nun seit einem Jahr im Einsatz. bin sehr zufrieden. Hatte mir selbst etwas kaputt gefahren, sehr guter Service bei Jansen und Sie hatten sogar alle benötigten Erstazteile am Lager. Top!

Klepelmaaier Jansen VMA-240 cm met hydr. zijdelingse verschuiving, mulchmaaier
De klepelmaaier Jansen VMA-240 met hydraulische zijdelingse verschuiving kenmerkt zich door zijn bijzonder robuuste constructie. Deze klepelmaaier heeft een speciaal geharde haakse overbrenging en is optimaal als mulchmaaier, tractormaaier enz. inzetbaar. Bij deze klepelmaaier is sprake van kwaliteit en vakkundigheid, gemaakt voor gemeentelijk en commercieel gebruik!

Het maaiwerk heeft een maaibreedte van 232 cm en wordt via de bij de levering inbegrepen aftakas aangedreven.

Met behulp van de hydraulische zijdelingse verschuiving van ca. 450 mm kan de maaier naar links en rechts bewogen worden. Om gebruik te kunnen maken van deze functie heeft u een hydraulische besturingsschakeling op uw tractor nodig aangezien het maaiwerk hiervoor een dubbelwerkende hydraulische cilinder heeft.

Uw tractor moet minstens een vermogen van 80 PK hebben.

De openbare achterklep vereenvoudigt te toegang naar de spiraalrotor. Als de achterklep omhoog staat, zijn eventueele werkzaamheden of het vervangen van de hamerklepels handig uit te voeren. Naar de duitse veiligheidsinstructie is het niet toegestaan om met geopende achterklep te maaien. Met gesloten achterklep voorkomt u het achterwaartse uitgooien van steenen en ander dingen.

De snijhoogte kan via de zijdelings gemonteerde glijstang ingesteld worden. De 24 speciaal geharde, 1,2 kg zware hamermessen, die in een spiraal om de aandrijfas zijn gepositioneerd, versnipperen het hakselmateriaal tot een minimum. Ook hoog gras, bos- of stroachtig hakselgoed zijn met deze maaier geen enkel probleem!

Bovendien is de VMA-240 met een erg zware nalooprol met vlakbalk en een vrijloopaandrijving uitgerust.

De dubbele spiraalrotor zorgt met de gelijkmatige rotorbelasting voor een bijzonder rustige loop en lange houdbaarheid hoewel het veel minder kracht kost. Ook hoog gras, bos- of stroachtig hakselgoed zijn met deze maaier geen probleem!Pendelend opgehangen, verzinkte lamellen aan de voorkant van het maaiwerk verhinderen het ontsnappen van stenen enz. Het maaiwerk wordt in de driepuntsophanging van uw tractor gehangen (vanaf cat. II en met enkele aanpassingen ook cat. I). Het maaiwerk is van een openingsklep voorzien, waardoor het ook optimaal voor het hakselen van stro ingezet kan worden. Bovendien vereenvoudigt de klep eventuele onderhoudswerkzaamheden.

Aarzel niet om onze producten met die van onze concurrenten te vergelijken! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u zo snel niks vergelijkbaars vindt. Wij hebben deze machines niet alleen zelf ontwikkeld, maar bieden hiervoor ook een aangepaste en competente service (vak garage), en de bijbehorende reserveonderdelen aan. Elk reserveonderdeel hebben wij over het algemeen op voorraad. Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Wij hebben zo goed als elk product ten alle tijden in onze showroom opgebouwd. U bent van harte welkom deze te komen testen. Wij verzoeken u van tevoren een afspraak te maken.

Technische gegevens:
 • Maaibreedte: 2320 mm
 • Zijdelingse beweging: 450mm
 • Gewicht: 675 kg
 • Aftakas: bij levering inbegrepen
 • Getande riemen: 5 stuk
 • Afmetingen: 255x128x100 cm (L x B x H)
 • Verpakking: stabiele houten kist
 • Afmetingen verzenden: 270x110x80 cm (L x B x H)
 • Omw/min.: 540
 • Opname: driepuntsophanging vanaf cat. II
 • Vermogen tractor: min. 80 PK

Algemene info:

De machine wordt in een stabiele houten kist geleverd. De transmissie wordt zonder vloeistoffen geleverd en moet voor de eerste ingebruikname met olie (ca. 1 liter 80W90) gevuld worden. Door het formaat van de maaier wordt deze niet door het koeriersbedrijf uitgeladen. Hou er rekening mee dat op het leveringsadres zelfstandig uitgeladen kan worden.

Controlecijfer: 1023240047

D E C G
 
Laatst bekeken