Bermmaaier Jansen AGF-200, bosmaaimachine, bos-maaiwerk, mulchmaaier

Jansen VersandZoomansicht

€ 4.399,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (2): m
(2)

Verificatie van de authenticiteit van consumentenbeoordelingen

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op echtheid voordat deze wordt gepubliceerd, zodat de beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.
Alles nur vom feinsten 15 jul. 2019

Ich habe mir vor einigen Wochen einen Mulcher AGF 200 bestellt , das war das beste was mir passiern konnte da stimmt einfach alles . Preisleistungs und überhaubt.Wer einen Guten Mulcher kaufen möchte soll sich einen Jansen kaufen,damit ist man immer auf der Sichern Seite .

AGF-200 cm 8 feb. 2019

Ich habe Interesse an einem Kauf folgendes Mulscher AGF-200 cm. In dieser Hinsicht möchte ich gern wissen, ob eine Lieferung innerhalb der EU – nach Bulgarien, möglich wäre, und wenn ja, wieviel würde es kosten?

Bermmaaier Jansen AGF-200, bosmaaimachine, bos-maaiwerk, mulchmaaier
De bosmaaier AGF-200 kenmerkt zich door zijn bijzonder robuuste constructie. In tegenstelling tot de lichtere uitvoeringen “AGL”, is dit de zwaarste uitvoering (hogere materiaaldikten etc.) in zijn klasse. De Jansen heeft een speciaal versterkte haakse overbrenging. Een verbeterde driepuntsophanging zorgt nu voor nog meer stabiliteit. Door de zijdelingse plaatsing van het maaiwerk kunnen sloten, geulen, heuvels, etc. eenvoudig gemaaid worden.

De AGF-200 heeft een maaibreedte van 198 cm en wordt door de bij de levering inbegrepen aftakas aangedreven. Het maaiwerk kan naar links en rechts bewogen worden en kan ook gekanteld worden (90° naar boven en 55° naar beneden). Om gebruik te kunnen maken van deze functies heeft u 2 hydraulische besturingsschakelingen op uw tractor nodig aangezien het maaiwerk hiervoor 2 dubbelwerkende hydraulische cilinders heeft.

De snijhoogte kan via de zijdelings gemonteerde glijstang ingesteld worden. De 20 speciaal geharde, 1,2 kg zware hamermessen, versnipperen het te hakselen goed tot een minimum. Ook hoog gras en bos- of stroachtig hakselgoed zijn met deze maaier geen probleem omdat er ook 2 tegenmessen zijn geïnstalleerd.

De dubbele spiraalrotor zorgt met de gelijkmatige rotorbelasting voor een bijzonder rustige loop en lange houdbaarheid hoewel het veel minder kracht kost.Als het maaiwerk maximaal is uitgeschoven bedraagt de afstand tussen het midden van de tractor en de buitenkant van het maaiwerk ongeveer 290 cm. Deze en verder maten kunt u op onderstaande tekeningen terugvinden:Bovendien heeft de Jansen AGF-200 een aanrijbeveiliging. Deze springt bij contact met hindernissen zoals bijvoorbeeld stenen etc. aan en zorgt ervoor dat het maaiwerk omhoog en ook zijdelings naar achteren uitzwenken om het risico om grotere schade op te lopen te minimaliseren.

Daarnaast is de AGF-200 met een zware nalooprol en een vrijloopaandrijving uitgerust.

Pendelend opgehangen, verzinkte lamellen aan de voorkant van het maaiwerk verhinderen het ontsnappen van stenen etc. Het maaiwerk wordt in de driepuntsophanging van uw tractor gehangen (vanaf cat. II). Uw tractor moet minstens een vermogen van 60 pk hebben. Met de transportwielen kunt u gemakkelijker manoeuvreren op een vlakke ondergrond zonder ze aan de trekker te bevestigen.

Wij hebben niet alleen deze machines zelf ontwikkeld, maar bieden hiervoor ook een competente service (vak-garage) en de reserveonderdelen aan. Wij hebben over het algemeen elk onderdeel op voorraad. Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Wij hebben zo goed als elk product ten alle tijden in onze showroom opgebouwd. U bent van harte welkom deze te komen testen. Wij verzoeken u van tevoren een afspraak te maken.

Technische gegevens:
 • Maaibreedte: ca. 1980 mm
 • Gewicht: 890 kg
 • Messen: 1,2 kg hamermessen (20 Stck.)
 • Kantelhoek: +90° tot -55°
 • Aftakas: bij levering inbegrepen
 • Omw/min.: 540
 • Diameter as: 170 mm
 • Diameter nalooprol: 170 mm
 • Materiaaldikte: 4-15 mm (afhankelijk van de positie op de machine)
 • Opname: driepuntsophanging vanaf cat. II
 • Aandrijving: 4 tandriemen
 • Vermogen tractor: min. 60 PK
 • Afmetingen opgebouwd: ca. 2600x2150x1120 mm (LxBxH)
 • Afmetingen bij verzenden: 2680x1080x930 mm (LxBxH)
 • Gewicht bij verzenden: 910 kg

Algemene info:

De machine wordt zorgvuldig verpakt en in onderdelen in een houten kist geleverd. Voor de eindmontage zou u ca. 2 uur in moeten plannen. Naast een Engelse en Duitse handleiding worden er ook enkele bouwtekeningen meegeleverd. Het opbouwen zou op zich geen probleem moeten zijn, wij raden echter aan de machine met 2 personen op te bouwen. Mocht u hulp nodig hebben stellen wij onze service graag telefonisch ter beschikking. De transmissie wordt zonder vloeistoffen geleverd en voor de eerste ingebruikname heeft u ca. 1 liter olie (80W90) nodig.

Aanwijzing:

Aangezien het expeditiebedrijf door de grootte van het pakket geen mogelijkheid heeft deze uit te laden, is een heftruck of dergelijke door de klant te regelen.

Controlecijfer: 1030973918

D E C G
 
Laatst bekeken