Hydraulische maaibalk Jansen FMB-180, bermmaaier, heggenschaar

Jansen VersandZoomansicht

€ 999,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
Aantal:
Hydraulische maaibalk Jansen FMB-180, bermmaaier, heggenschaar
Onze hydraulische maaibalk Jansen FMB-180 is het ideale aanbouw-werktuig voor uw kleine of compacte tractor. De maaibalk wordt geleverd incl. hydrauliekmotor. Het te knippen materiaal mag een diameter van max. 2,5 cm hebben.

Wij bieden u hier ALLEEN de maaibalk (incl. hydrauliekmotor) aan. Frontlader-opname, hydrauliek-slangen etc. zijn niet aanwezig!

Het werktuig wordt via de hydrauliek van het hoofdvoertuig aangestuurd. Voorwaarde is een hydrauliekolie-aanvoer van min. 15 l/min.

 

 


Vergelijk onze producten met concurrerende producten! U zult niet snel iets vergelijkbaars vinden. Wij hebben deze machines niet alleen zelf ontwikkeld, maar bieden bovendien een vakkundige service (werkplaats) en de levering van reserveonderdelen aan. We hebben meestal elk onderdeel op voorraad. Ook bij vragen of problemen staan wij persoonlijk telefonisch voor u klaar. Bij ons spreekt u met deskundige mensen en niet met 'call-center-agents'!

Wij hebben bijna al onze producten bedrijfsklaar voor u tentoongesteld in een speciale hal. U bent van harte welkom om te komen kijken! Wel vragen we om van tevoren een afspraak te maken.

Technische gegevens:
  • Werkbreedte maaibalk: ca. 180 cm
  • Benodigd vermogen: min. 15 ltr./min.
  • Vereiste oliedruk: 140 - 180 bar
  • Gewicht: ca. 67 kg
  • Afmetingen v/d verpakking: 189x38x40 cm (LxBxH)


Belangrijke opmerking over de maaibalk:

Let erop dat u de maaibalk niet met een te hoog toerental gebruikt, anders kan de drijfstang beschadigd raken! Als leidraad raden wij u aan onze productvideo te bekijken. Vanaf minuut 2:03 kunt u zien hoe hoog de snelheid ongeveer moet zijn.

Controlecijfer: 1034490153

D E C G
 
Laatst bekeken