Bermmaaier Jansen AGF-140 cm, bosmaaimachine, bos-maaiwerk, mulchmaaier

Jansen VersandZoomansicht

€ 3.599,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

Mitte Juli


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (3): m
(3)

Verificatie van de authenticiteit van consumentenbeoordelingen

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op echtheid voordat deze wordt gepubliceerd, zodat de beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.
Top!!! 5 dec. 2018

Nach einem Jahr im Gebrauch kann ich sagen echt Top!

Gute Qualität 21 jun. 2012

Sehr schweres Mähwerk. Mähen damit unseren Wall und es läuft sehr gut. Man braucht aber sicherlich ein paar PS Leistung am Schlepper.

sehr robust 6 jun. 2012

Haben das Mähwerk seit 2 Monaten im Einsatz. Macht sich sehr gut bislang. Ordentlich verarbeitet.

Bermmaaier Jansen AGF-140 cm, bosmaaimachine, bos-maaiwerk, mulchmaaier
Foto vergelijkbaar. De foto's tonen het model met 2,40 m werkbreedte. De AGF-modellen zijn identiek qua constructie en verschillen alleen in de werkbreedte!

De bosmaaier AGF-140 kenmerkt zich door zijn bijzonder robuuste constructie. In tegenstelling tot de lichtere uitvoeringen AGL-140, AGL-145 etc. is dit de zwaarste uitvoering (hogere materiaaldikten etc.) in zijn klasse. Ook heeft deze bosmaaier zware 1,2 kg – messen in plaats van de normale 800 g – messen. De Jansen AGF-140 heeft een speciaal geharde haakse overbrenging. Een verbeterde driepuntsophanging zorgt nu voor nog meer stabiliteit. Door de zijdelingse plaatsing van het maaiwerk kunnen sloten, geulen, heuvels, etc. eenvoudig gemaaid worden.

De AGF-140 heeft een maaibreedte van 138 cm en word door de bij de levering inbegrepen aftakas aangedreven. Het maaiwerk kan naar links en rechts bewogen worden en kan ook gekanteld worden (90° naar boven en 55° naar beneden). Om gebruik te kunnen maken van deze functies heeft u 2 hydraulische besturingsschakelingen op uw tractor nodig aangezien het maaiwerk hiervoor 2 dubbelwerkende hydraulische cilinders heeft.

De snijhoogte kan via de zijdelings gemonteerde glijstang ingesteld worden. De 12 speciaal geharde, 1,2 kg zware hamermessen, versnipperen het te hakselen goed tot een minimum. Ook hoog gras en bos- of stroachtig hakselgoed zijn met deze maaier geen probleem omdat er ook 2 tegenmessen zijn geïnstalleerd.

De dubbele spiraalrotor zorgt met de gelijkmatige rotorbelasting voor een bijzonder rustige loop en lange houdbaarheid hoewel het veel minder kracht kost.Als het maaiwerk maximaal is uitgeschoven bedraagt de afstand tussen het midden van de tractor en de buitenkant van het maaiwerk ongeveer 233 cm. Deze en verder maten kunt u op onderstaande tekeningen terugvinden:


Bovendien heeft de Jansen AGF-140 een aanrijbeveiliging. Deze springt bij contact met hindernissen zoals bijvoorbeeld stenen etc. aan en zorgt ervoor dat het maaiwerk zijwaarts en naar boven uitwijkt om het risico om grotere schade op te lopen te minimaliseren.

Daarnaast is de AGF-140 met een zware nalooprol en een vrijloopaandrijving uitgerust. Pendelend opgehangen, verzinkte lamellen aan de voorkant van het maaiwerk verhinderen het ontsnappen van stenen etc. Met de transportwielen kunt u gemakkelijker manoeuvreren op een vlakke ondergrond zonder ze aan de trekker te bevestigen.

Het maaiwerk wordt in de driepuntsophanging van uw tractor gehangen (vanaf cat. II). Uw tractor moet minstens een vermogen van 40 pk hebben.

Bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Wij hebben zo goed als elk product ten alle tijden in onze showroom opgebouwd. U bent van harte welkom deze te komen testen. Wij verzoeken u van tevoren een afspraak te maken.

Technische gegevens:
 • Maaibreedte: 1380 mm
 • Gewicht: 740 kg
 • Kantelhoek: +90° tot -55°
 • Messen: 1,2 kg hamermessen
 • Aftakas: bij levering inbegrepen
 • Diameter as Ø: 145 mm
 • Diameter nalooprol Ø: 145 mm
 • Omw/min.: 540
 • Afmetingen bij verzenden: 1950x1070x920 mm (LxBxH)
 • Gewicht bij verzenden: 770 kg
 • Materiaaldikte: 5 - 14 mm (afhankelijk van de positie op de machine)
 • Aandrijving: 4 tandriemen
 • Opname: driepuntsophanging vanaf cat. II
 • Vermogen tractor: min. 40 PK

Algemene info:

De verpakking bestaat uit een stabiele houten kist. De transmissie wordt zonder vloeistoffen geleverd en moet voor de eerste ingebruikname met olie (ca. 1 liter 80W90) gevuld worden.

Controlecijfer: 1011395187

D E C G
 
Laatst bekeken