Klepelmaaier Jansen AG-220 cm, hydr. zijdelingse verschuiving, voor+achter bev.

Jansen VersandZoomansicht

€ 3.599,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

Mitte Oktober


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (3): m
(3)

Verificatie van de authenticiteit van consumentenbeoordelingen

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op echtheid voordat deze wordt gepubliceerd, zodat de beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.
Ausgezeichneter Mulcher 14 feb. 2017

Der Mulcher wurde in einem stabilen Holzkasten geliefert und war schnell zusammen gebaut. GETRIEBENE nicht vergessen und los ging es. Das Ergebnis ist sehr gut.
Das Gerät macht einen sehr soliden Eindruck und ist hochwertig.
Ich würde es jederzeit empfehlen.

ADRESSE 16 dec. 2015

adresse ist 52 rue de la fontaine 57910 HAMBACH

tolles Gerät - guter Preis - schnelle Lieferung 24 mei 2014

absolut gutes Preis Leistungsverhältnis.
Ich mulche eine Schiwiese im Berggebiet mit einem 50PS Traktor -
sauberes Ergebnis - Kunde ist zufrieden...
jederzeit wieder

Klepelmaaier Jansen AG-220 cm, hydr. zijdelingse verschuiving, voor+achter bev.
De klepelmaaier Jansen AG-220 met hydraulische zijdelingse verschuiving is geschikt voor montage aan de voor- en achterzijde. De Jansen AG-220 kenmerkt zich door zijn bijzonder robuuste constructie. Deze klepelmaaier heeft een speciaal geharde haakse overbrenging en is optimaal als mulchmaaier, tractormaaier, enz. inzetbaar.

Het maaiwerk heeft een maaibreedte van 217 cm en wordt via de bij de levering inbegrepen aftakas aangedreven.Met behulp van de hydraulische zijdelingse verschuiving van ca. 500 mm kan de maaier naar links en rechts bewogen worden. Om gebruik te kunnen maken van deze functie heeft u een hydraulische besturingsschakeling op uw tractor nodig aangezien het maaiwerk hiervoor een dubbelwerkende hydraulische cilinder heeft.

Deze mulchmaaier is dubbelzijdig te monteren en kan daardoor zowel aan de voor- als ook aan de achterzijde op de driepuntsophanging van uw tractor gemonteerd worden (vanaf cat. II & met minimale aanpassingen ook cat. I). In vergelijking met veel concurrerende modellen, die met 540 omw/min transmissie werken, heeft ons model een stabiele 1.000 omw/min transmissie. Dit is voor het gebruik aan een voordere aftakas noodzakelijk!


Bij deze klepelmaaier is de zwaarste transmissie van zijn soort ingebouwd. In tegenstelling tot de maaiers die met lichtere Y-messen zijn gebouwd, heeft deze klepelmaaier dankzij de hoge vliegwielmassa, die door de zware hamermessen en as ontstaat, de beste prestatiekarakteristieken. De 20 speciaal geharde, 1,2 kg zware hamermessen, versnipperen het te hakselen goed tot een minimum.

Bovendien is de mulchmaaier met een erg zware nalooprol en een vrijloopaandrijving uitgerust.

De snijhoogte kan via de zijdelings gemonteerde glijstang ingesteld worden. Pendelend opgehangen, verzinkte lamellen aan de voorkant van het maaiwerk verhinderen het ontsnappen van stenen enz.

Het maaiwerk wordt in de driepuntsophanging van uw tractor gehangen (vanaf cat. I en hoger). Uw tractor moet een vermogen van minstens 55 PK hebben.

Wij hebben zo goed als elk product ten alle tijden in onze showroom opgebouwd. U bent van harte welkom deze te komen testen. Wij verzoeken u van tevoren een afspraak te maken.

Uiterlijk op het moment dat het op reparaties, reserveonderdelen, service enz. aankomt, leren klanten de koper pas echt kennen…
In tegenstelling tot veel andere aanbieders, zijn wij zelf de fabrikant van onze producten. Wij beschikken over een eigen vakgarage en bieden een service aan, die u tegenwoordig niet meer vaak tegenkomt. Ook reserveonderdelen zijn direct bij ons verkrijgbaar. Wij hebben over het algemeen elk reserveonderdeel op voorraad en wij staan u graag telefonisch te woord…. Vóór en natuurlijk ook ná de koop! Bij ons heeft u altijd met vakkundige mensen te maken.


Technische gegevens:
 • Maaibreedte: 2170 mm
 • Zijdelingse verschuiving: 500mm
 • Klepel: 20 stuk, 1,2 kg hamerklepels
 • Gewicht: 725 kg
 • Aftakas: bij levering inbegrepen
 • Getande riem: 4 stuk: B1245LI of B1288LW
 • Verpakking: houten kist
 • Afmetingen bij verzenden: 245x85x90 cm (L x B x H)
 • Gewicht bij verzenden: 755 kg
 • Omw/min.: 1.000 (Voor & achter)
 • Materiaaldikte: 8-12 mm (Binnenkant 5 mm)
 • Opname: driepuntsophanging vanaf cat. I
 • Tractor: min. 55 PK

Algemene info:

Het maaiwerk wordt in een stabiele houten kist geleverd. De transmissie wordt zonder vloeistoffen geleverd en moet voor de eerste ingebruikname met olie (ca. 2 liter 80w90) gevuld worden.

Controlecijfer: 1011395342

D E C G
 
Laatst bekeken