Stobbenfrees Jansen BSF-60T, boomstronkfrees, boomwortelfrees, Tractor, aftakas

Jansen VersandZoomansicht

€ 3.490,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (1): m
(1)

Verificatie van de authenticiteit van consumentenbeoordelingen

Elke consumentenbeoordeling wordt gecontroleerd op echtheid voordat deze wordt gepubliceerd, zodat de beoordelingen alleen afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.
Robustes Arbeitsgerät 15 jan. 2019

anfangs war ich sehr skeptisch ob die Fräse für meine Anforderungen ausreichend ist. Nach einem Telefonat mit dem Verkauf habe ich die Fräse dann bestellt. Ich muß sagen das ich es nicht bereut habe, sehr leistungsstarkes Gerät.

Stobbenfrees Jansen BSF-60T, boomstronkfrees, boomwortelfrees, Tractor, aftakas
Onze boomstronkfrees BSF-60T is ontworpen voor bevestiging aan uw tractor en wordt door de aftakas (bij levering inbegrepen) aangedreven. Het basisframe bestaat uit de driepuntsbevestiging en de stabiele steunpoten.

Het is de perfecte oplossing voor het verwijderen van stronken en stobben in alle soorten en maten hout en kan overal gebruikt worden, waar kleine freesmachines opgeven!

De 20 geharde snijmessen van gereedschapsstaal zijn op het 60 cm grote freeswiel bevestigd en kunnen individueel verwisseld worden.

Met een freesradius van 40° en een freesbreedte van ca. 60 cm bewerkt deze machine moeiteloos oppervlakken en verwijderd boomwortels tot een diepte van 30 cm en een max. hoogte van 40 cm.

De freeskop wordt door 2 hydraulische cilinders verticaal en horizontaal gezwenkt. De bediening van de boomstronkfrees wordt comfortabel vanuit de cabine van de tractor gedaan.

De machine is voor de aanbouw in categorie I en II ontworpen.

Aarzel niet onze producten met die van onze concurrenten te vergelijken! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u zo snel niks vergelijkbaars vindt. Wij hebben deze machines niet alleen zelf ontwikkeld, maar bieden hiervoor ook een aangepaste en competente service (vak garage), en de bijbehorende reserveonderdelen aan. Elk reserveonderdeel hebben wij over het algemeen op voorraad. Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Wij hebben al onze producten ten alle tijden in onze showroom opgebouwd. U bent van harte welkom deze te komen testen! Wij verzoeken u echter vriendelijk van tevoren een afspraak te maken.

Technische gegevens:
 • Vermogen tractor: min. 30 PK
 • Aandrijving: aftakas (bij levering inbegrepen)
 • Toerental aftakas: 540 omw/min.
 • Hydraulische aansluiting: 2x dubbelwerkend
 • Freesbreedte: ca. 60 cm
 • Freesradius: 40°
 • Snijmessen: 20 stck.
 • Freeshoogte: ca. 40 cm boven de grond
 • Freesdiepte: ca. 30 cm onder de grond
 • Toerental freeswiel: 950 U/min.
 • Afmetingen bij verzenden: 160x95x78 cm
 • Gewicht: ca. 280 Kg

Algemene info:

De machine wordt zorgvuldig verpakt geleverd. Voor de eindmontage zou u ca. 2 uur in moeten plannen. De transmissie wordt droog geleverd en moet voor de eerste ingebruikname met olie (80W90 ca. 1 liter) gevuld worden.

Controlecijfer: 1030668259

D E C G
 
Laatst bekeken