Snoeizaag Jansen THS-180, snoeischaar, tractor, frontlader, 1800 mm breedte

Jansen VersandZoomansicht

€ 2.449,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (1): m
(1)

bequemer kann man seine Hecke nicht schneiden 20 mrt. 2019

Habe meine Buchenhecken immer umständlich von Hand geschnitten, teilweile auf der Leiter, um überall ran zu kommen. Nun mit dem THS-180 am Frontlader vom Schmalspur geht es viel schneller, sauberer und einfacher. Die Schere ist einfach im Gebrauch und sehr übersichtlich. Zwar muss man sich noch nen Schalter mit Kabel in die Kabine legen, ist aber zu schaffen als Hobbybastler. Diese Heckenschere ist die optimale Lösung für mich und meinen Buchenhecken.

Snoeizaag Jansen THS-180, snoeischaar, tractor, frontlader, 1800 mm breedte
Onze tractor-heggenschaar Jansen THS-180 is door zijn stille werking en zuivere snede ideaal voor het regelmatige onderhoud van heggen en struiken in de particuliere, gemeentelijke en agrarische sector. Met de robuuste snijmessen kunnen - afhankelijk van het materiaal en de hoeveelheid - takken met een doorsnede van max. 3 cm maar ook zeer dunne takken worden gesnoeid.

Dankzij de euro-opname kan deze heggenschaar zowel aan tractoren, compacte trekkers, agrarische laders evenals aan wielladers en frontladers worden gemonteerd. Het maaiaggregaat wordt aangedreven door de trekker-hydraulica.
De maaibalk heeft een effectieve werkbreedte van 180 cm en een totaalgewicht van ca. 270 kg. De heggenschaar wordt gemonteerd op de wiellader, telescopische lader of op de frontlader van de tractor en wordt hydraulisch aangedreven. De zwenkarm kan ongeveer 80 cm mechanisch zijwaarts worden geschoven en in horizontale richting worden aangepast aan de maaiomstandigheden. Het zijdelings gemonteerde contragewicht belast de zwenkarm van het dragende voertuig ook als de arm volledig is uitgeschoven minimaal.

Vereiste hydraulische aansluitingen op het dragende voertuig: 1 x dubbelwerkend. Bovendien hebt u een 12-Volt aansluiting nodig voor het elektromagnetische regelventiel.

Vergelijk onze producten met concurrerende producten! Wij hebben deze machines niet alleen zelf ontwikkeld, maar bieden bovendien een vakkundige service (werkplaats) en de levering van reserveonderdelen aan. We hebben meestal elk onderdeel op voorraad. Ook bij vragen of problemen staan wij persoonlijk telefonisch voor u klaar. Bij ons spreekt u met deskundige mensen en niet met "call-center-agents"!

Wij hebben bijna al onze producten bedrijfsklaar voor u tentoongesteld in een speciale hal. U bent van harte welkom om ze te komen testen! Wel vragen we om van tevoren een afspraak te maken.

Technische gegevens:
 • Opname: euro-frontladeropname
 • Aandrijving messen: hydraulisch
 • Effectieve snijbreedte: 180 cm
 • Dikte v/d takken afh. van de houtsoort: max. 3 cm
 • Zijwaartse uitschuiving (handmatig): 80 cm
 • Bedrijfssnelheid: 2-4 km/h
 • Hydraulische aansluitingen: 1 x dubbelwerkend
 • 12-Volt aansluiting voor elektromagnetisch regelventiel noodzakelijk
 • Oliedruk: 140-180 bar
 • Hydrauliek-capaciteit: min. 15 l/min
 • Gewicht: ca. 270 kg
 • Gewicht incl. verpakking: ca. 305 kg
 • Afmeting v/d verpakking: 188x77x60 cm (LxBxH)

Opmerking:

Het apparaat wordt goed verpakt en gedemonteerd in een houten kist geleverd. Voor de eindmontage moet u rekenen op ca. 2-3 uur werk. Er wordt een Duitse gebruiksaanwijzing meegeleverd. De montage is relatief eenvoudig en kan zelfs door een leek worden gedaan. Als er toch hulp nodig is, staan wij uiteraard tot uw beschikking.


Belangrijke opmerking over de maaibalk:

Let erop dat u de maaibalk niet met een te hoog toerental gebruikt, anders kan de drijfstang beschadigd raken! Als leidraad raden wij u aan onze productvideo te bekijken (www.youtube.com/watch?v=HvSsc9J553E). Vanaf minuut 2:03 kunt u zien hoe hoog de snelheid ongeveer moet zijn.

Controlecijfer: 1032691775

D E C G
 
Laatst bekeken