Weidesleep Jansen WS-400, eg, weide-eg, breedte: 4m

Jansen VersandZoomansicht

€ 999,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (3): m
(3)

Top Wiesenschleppe 27 feb. 2017

Stabiele Schleppe in einer gutenQualität zu einem super Preis. Auch das selber abholen bei der Fa. Jansen lohnt sich. Sehr zuvorkommende Mitarbeiter.

Schleppe gut 17 apr. 2013

Habe die Schleppe selber bei Jansen in Emlichheim abgeholt. Die Qualität ist gut. Hatte mir vorher andere Schleppen angesehen, welche mir aber von den Matrialstärken nicht zusagten. Die Jansen-Schleppe hat einen dickwandigen Rahmen und macht einen sehr stabilen Eindruck!

Schnelle Lieferung. Gute Qualität 4 dec. 2012

gute, stabile schleppe.

Weidesleep Jansen WS-400, eg, weide-eg, breedte: 4m
Onze weideslepen worden in de 3-punts hefinrichting van uw trekker/ tractor gemonteerd.

De weidesleep heeft een werkbreedte van 4 meter en is 1,4 meter lang. Dit is een bijzonder massieve en stabiele uitvoering met een gewicht van ca. 230 kg.

Het net bevat 3 rijen en is met extra geharde sterren voorzien voor een langere levensduur. Het net heeft een lengte van ca. 90 cm. Bij slijtage is het mogelijk de sterren om te draaien; waardoor de levensduur nogmaals verdubbeld wordt!

De sleep wordt mechanisch uitgeklapt; hier hebben we bewust geen hydrauliek gekozen, aangezien het uitklappen bij deze breedte ook goed met de hand te doen is.

Deze weideslepen zijn gemaakt voor montage aan een 3-punts herinrichting van een tractor met de categorie 1 of hoger.

Weideslepen zijn universeel inzetbaar en worden gebruikt in de land- en bosbouw, tuin- en landschapsarchitectuur/bouw en het onderhouden van weilanden/stukken land.

Aarzel niet om onze producten met die van onze concurrenten te vergelijken! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u zo snel niks vergelijkbaars vindt. Wij hebben deze machine niet alleen zelf ontwikkeld, maar bieden hiervoor ook een aangepaste en competente service (vak garage), en de bijbehorende reserveonderdelen aan. Elk reserveonderdeel hebben wij over het algemeen op voorraad. Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Wij hebben al onze producten ten alle tijden in onze showroom opgebouwd. U bent van harte welkom deze te komen testen!

Technische gegevens:
  • Weight: approx. 219 kg
  • Dimensions: 220x160x100 cm (LxWxH)

Controlecijfer: 1009894493

D E C G
 
Laatst bekeken