Weidesleep Jansen WS-600H eg, weide-eg, breedte: 6m, hydraulisch

Jansen VersandZoomansicht

€ 1.699,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (1): m
(1)

Preis/Leistung top 22 jan. 2019

Robuste und bezahlbare Wiesenschleppe für meine Pferdewiesen gefunden, perfekt, um das Weideland auf Vordermann zu bringen.
Preis/Leistung passt, und die Bestellung per Telefon war ganz einfach.

Weidesleep Jansen WS-600H eg, weide-eg, breedte: 6m, hydraulisch
Onze weideslepen / weide-eggen worden in de 3-punts hefinrichting van uw tractor gemonteerd.

De hydraulische weidesleep heeft een werkbreedte van 6 meter en is 1,4 meter lang. Dit is een bijzonder massieve en stabiele uitvoering met een gewicht van ca. 150 kg. Het 3-rijige net is voorzien van extra geharde sterren voor een erg lange levensduur. Het net heeft een lengte van ca. 90 cm. Bij slijtage is het mogelijk de sterren om te draaien; waardoor de levensduur verdubbeld wordt!

De beide vleugels kunnen hydraulisch in- en uitgeklapt worden.

De weideslepen zijn gemaakt voor montage aan een 3-punts hefinrichting van een tractor met de categorie 2 of hoger. Weideslepen zijn universeel inzetbaar en worden in de land- en bosbouw, tuin- en landschapsarchitectuur/bouw en het onderhouden van land.

Aarzel niet om onze producten met die van onze concurrenten te vergelijken! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u zo snel niks vergelijkbaars vindt. Wij hebben deze machine niet alleen zelf ontwikkeld, maar bieden hiervoor ook een aangepaste en competente service (vak garage), en de bijbehorende reserveonderdelen aan. Elk reserveonderdeel hebben wij over het algemeen op voorraad. Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft!

Wij hebben al onze producten ten alle tijden in onze showroom opgebouwd. U bent van harte welkom deze te komen testen!

Technische gegevens:
  • Gewicht: ca. 345 kg
  • Gewicht bij verzenden: ca. 389 kg
  • Afmetingen bij verzenden: 220x160x100 cm

Controlecijfer: 1010519563

D E C G
 
Laatst bekeken