Over ons

Wat onderscheidt Jansen van andere onlineshops en eBay-handelaren?

- Competentie, service en klantenservice!

 

Voor de meeste handelaren is „verkoop” van groot belang, maar in veel gevallen is er geen sprake van service en technische ondersteuning.

Wij, het bedrijf Jansen bestaan al sinds 1984, sindsdien zijn wij gespecialiseerd in technische uitrustingen en machines. Wij hebben een eigen vak-garage waar we reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Ons team bestaat uit één vakman en vijf monteurs. Reserveonderdelen en accessoires hebben wij meestal ook jaren na aankoop nog op voorraad.

jansen_team_komplett

 

Onze missie is het hoogwaardige apparatuur en machines tegen een redelijke prijs aan te bieden. Onze eigen eisen aan kwaliteit zijn hoog en wij werken continu aan de ontwikkeling van onze producten.

Daarnaast is het voor ons belangrijk een betrokkene klantenservice aan te bieden. Daarmee bedoelen we dat toegankelijkheid en bereikbaarheid het belangrijkste zijn. Vooral als er reparaties, reserveonderdelen, service, enz. nodig zijn, leert de klant de verkoper pas echt kennen.

Bij veel handelaren belandt u tijdens een telefoongesprek bij callcenters waar u met mensen te maken heeft die het apparaat waarvoor de klant zich interesseert nog nooit gezien hebben, laat staan gebruikt hebben. Bij ons is dat anders!

 

Hier heeft u direct met één van onze 5 werknemers uit het team te maken. Wij nemen de tijd en helpen u graag bij vragen of problemen – vóór en natuurlijk ook ná de aankoop.

Onze artikelen worden bij ons opgeslagen en rechtstreeks van ons naar de klant gestuurd.

Elke door ons aangeboden machine kan voor de koop bekeken en getest worden; hiervoor hebben wij een 500m2 grote showroom. Bij ons heeft u enkel te maken met bekwame en klantvriendelijke handelaren – overtuig uzelf!

 
Laatst bekeken