Wind- en regenbescherming voor scootmobiel Jansen DL-1000, dak, kap

Jansen VersandZoomansicht

€ 389,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
Aantal:
Wind- en regenbescherming voor scootmobiel Jansen DL-1000, dak, kap
Natuurlijk wilt u uw scootmobiel ook graag bij slecht weer kunnen gebruiken - met onze wind- & regenbescherming blijft u ook op regenachtige dagen lekker droog.

Het regendak is alleen geschikt voor onze Jansen DL-1000 en kan met weinig handgrepen op de scootmobiel worden gemonteerd.

Vergelijk onze producten gerust met die van onze concurrenten! U zult zo snel niet iets vergelijkbaars vinden. We hebben deze machines niet alleen zelf ontwikkeld, we bieden hiervoor ook een competente service (werkplaats) en de bijbehorende reserveonderdelen aan. We hebben meestal elk onderdeel op voorraad. Ook bij vragen of problemen staan wij u graag persoonlijk telefonisch te woord. Bij ons spreekt u met deskundige mensen en niet met 'call-center-agents'!

We hebben vrijwel al onze artikelen bedrijfsklaar voor u opgesteld in een expositiehal. U bent van harte welkom om ze te testen! Wel graag van tevoren een afspraak maken.

Technische gegevens:
  • Geschikt voor model: DL-1000
  • Afmetingen van de scootmobiel incl. regenbescherming: ca. 160 x 75 x 172 cm (l x b x h)
  • Gewicht van de regenbescherming: ca. 8 kg
  • Afmeting bij verzending: 120 x 80 x 40 cm (l x b x h)
  • Verzendgewicht: ca. 30 kg

Opmerking:

De montage kan met normaal, overal verkrijgbaar gereedschap worden uitgevoerd. Denk eraan dat de wind- & regenbescherming alleen geschikt is voor onze Jansen DL-1000!

Controlecijfer: 1036031670

D E C G
 
Laatst bekeken