Scootmobiel, senioren mobiel, Shoprider 889XLSBN (ABE), kleur: wijnrood

Jansen VersandZoomansicht

€ 2.899,00

Prijzen incl. BTW, excl. Verzendkosten

direct beschikbaar1


Verzendingskosten
Aantal:
Beoordeling (2): m
(2)

Gutes Gerät mit einigen Mängeln 18 sep. 2020

Der Preis ist günstig. Ich habe das Gerät vor etwas über 2 Jahren gekauft. Die bei voll geladener Batterie erreichte Fahrleistung lag bei ca 45 Km. Die Anzeige des Ladezustands ist mangelhaft. Nach zwei Jahren musste ich die Batterien wechseln! Sie reichten bei voller Ladung nur noch für eine

Zuverlässiges Fahrzeug 23 okt. 2012

Die Verarbeitung ist sehr gut und auch die Bedienbarkeit gefällt mir. Ich fahre das Mobil nun seit 2 Monaten und es funktioniert gut. Steigungen überwindet es ohne Probleme. Ich bedanke mich noch bei Ihnen für die ausführliche Beratung und die schnelle Lieferung!

Scootmobiel, senioren mobiel, Shoprider 889XLSBN (ABE), kleur: wijnrood
Het bedrijf Shoprider behoort tot een van de toonaangevendste fabrikanten in de scootmobielen branche. Door zijn 2 grote 75 Ah-accu’s heeft het model Shoprider 889XLSBN (kleur: wijnrood) een bereik tot wel 50 km. Dit model is individueel door de Duitse TUV goedgekeurd en wordt daardoor, met de juiste verzekering en nummerplaat, op de openbare weg met een maximale snelheid van 15 km/h toegelaten.

Met deze scootmobiel bent u continu mobiel en flexibel. Wij laten de scootmobielen al sinds jaren in opdracht fabriceren en hebben al honderden tevreden klanten. Ook hebben wij ten alle tijden een model in onze tentoonstellingshal opgebouwd staan; u bent van harte welkom om uzelf tijdens een bezoek van de kwaliteit te overtuigen, of een proefrit te maken!

Door de hoge kwaliteit van de afwerking, de sterke 24v-motor en zijn bereik, onderscheidt ons model zich van anderen, en is zeker een van de goedkoopste scootmobielen op de markt.

De scootmoiel is volledig geveerd: waarbij de voorwielen onafhankelijk- en de achteras centraal afgeveerd. Hierdoor is een comfortabele rit gegarandeerd!

De motor wordt door twee 75 Ah-accu’s (capaciteit in totaal 150 Ah) aangedreven. Een oplader (laadtijd voor een volledige cyclus is ongeveer 9-10 uur) is bij de levering inbegrepen.

Door middel van de grote banden kunnen ook stoepranden van ca. 10 cm eenvoudig getrotseerd worden. Bij veel andere scootmobielen is dit een probleem doordat deze lager aan de grond zitten.

De scootmobiel kunt u aan uw grootte aanpassen: de zitpositie, zithoogte, armleuningen en de hoogte van het stuurwiel kunnen worden aangepast.

Ook technisch kan hier veel veranderd worden. Zo kan de maximale snelheid eenvoudig ingesteld worden, of tussen een snelle en langzame modus gekozen worden.

Wij adviseren u natuurlijk graag persoonlijk of telefonisch!

Aarzel niet om onze producten met die van onze concurrenten te vergelijken! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u zo snel niks vergelijkbaars vindt. Wij bieden voor deze apparaten ook een aangepaste en competente service (vak garage), en de bijbehorende reserveonderdelen aan. Elk reserveonderdeel hebben wij over het algemeen op voorraad. Ook bij vragen en eventuele problemen staan wij u graag persoonlijk of telefonisch te woord, waardoor u altijd met vakkundige mensen te maken heeft! Wij hebben zo goed als elk product ten alle tijden in onze showroom opgebouwd. U bent van harte welkom om deze te komen testen!

Technische gegevens:
 • Actieradius: max. 50 km
 • Max. belasting: 225 kg
 • Vering: ja (voor onafhankelijk, achter compleet geveerd)
 • Snelheid: 6-15 km/h, traploos instelbaar
 • Gebruiksspanning motor: 24 Volt, 1350 Watt (max.)
 • Accu: 2x 12 Volt, 75 Ah
 • Max. helling 22%
 • Laadtijd: 9-10 uur
 • Remmen: intelligent, elektromagnetisch
 • Gewicht: 140 kg (incl. accu’s)
 • Afmetingen: 1450x680x1300 mm (LxBxH)
 • Wielgrootte: 9,0 x 33,00 cm (voor + achter)
 • Draaicircel: 1800 mm
 • Bodemvrijheid: 140 mm
 • Verlichting: ja (conform Duitse wegen- verkeerswet)
 • Model: Shoprider 889XLSBN

***Algemene info:

Dit model heeft een maximale snelheid van 15 km/h. Om met deze scootmobiel deel te nehmen aan het openbare verkeer moet deze wel verzekerd worden. Zo’n verzekering kost normaal gesproken tussen de €50,- en €100,-.

Onze scootmobielen worden standaard goed verpakt in een stalen wegwerp-frame, waardoor de apparaten goed tegen beschadigingen zijn beschermd. Voor het uitpakken en de eenvoudige eindmontage moet u ca. 20 minuten inplannen. Bij het uitpakken van de scootmobiel raden wij u aan dit met z’n tweeën te doen. Met huis- tuin- en keukengereedschap is de eindmontage zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van de armsteunen, makkelijk uit te voeren.De koerier van het verzendbedrijf heeft enkel de opdracht het pakket af te leveren, niet te helpen met het uitpakken of opbouwen – het pakket wordt bij u aan de voordeur afgeleverd.

In het geval van schade, kunt u onze verklaring over de afwikkelingen van garantie in ons informatiemenu op onze site m.jansen-versand.nl doorlezen.

Controlecijfer: 1013634452

D E C G
 
Laatst bekeken